Campus labs
DocsBarcelona

Campus DocsBarcelona Lab

El Campus és un laboratori d'acompanyament, durant un any, per a projectes de llargmetratge documental en fase de desenvolupament.

L'objectiu és impulsar els projectes des de diferents àmbits perquè es converteixin en pel·lícules de qualitat.

Han passat pel Campus 48 projectes de 19 països d'Europa i América Llatina.

Activitats per acreditats
2023-05-24 10:00
Campus Pitch Lab

  Tutories individuals per fer madurar el teu projecte durant l'any. T'ajudarem a definir la història, idees, personatges i accions del teu documental.

  La meitat dels tallers es realitzaran de manera presenical durant quatre dies a Barcelona amb allotjament inclòs. El programa inclou sessions sobre: consultoria de projectes, guió, estratègies de venda, pitching, marc legal, anàlisi de teasers, distribució i festivals, noves tecnologies i sostenibilitat, o gènere i diversitat

  Accés a les activitats de DocsBarcelona Industry gràcies a l'acreditació professional. Conferències, taules rodones, activitats de finançament i trobades de networking.

  Possibilitat d'accedir a premis i beques al final del Campus: beca d'assesoria de muntatge, beca d'assesoria en vendes i distribució (Punctum Sales) i premi Doklab, en que un projecte del Campus participarà gratuïtament en la residència Doklab Navarra.

  Inscriu-te

  Convocatòria oberta fins el 13 de febrer de 2023.

  Consulta les >bases i inscriu-te >aquí

  Amb el finançament del Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales:
  Finançat per l'Unió Europea – NextGenerationEU:
  Amb la col·laboració de: