Premis Indústria

2022
Entrega de premios de DocsBarcelona Industry
Seguim comptant en aquesta edició amb diversos premis dels nostres patrocinadors i col·laboradors, que donen els seus recursos perquè la indústria pugui seguir tirant endavant.
Premis

Rough Cut Pitch

Acorde Supervisió Musical, una divisió de Music Library & SFX concedeix un premi en metàl·lic de 1.000€ i tarifa plana de llicència musical per a una producció documental valorada en 295€, a un projecte de Rough Cut Pitch.

Public Pitch

Un projecte del Public Pitch optarà al premi Best Pitch d’Antaviana Films, consistent en serveis de postproducció i finishing per valor de 3.000€.

Public Pitch + Speed Meetings

Aquest premi té l’objectiu d’encoratjar i donar suport als joves director/es i productore/s. El premi consisteix en la quota anual de l’associació DAE per als dos participants al Public Pitch o als Speed Meetings.

Public Pitch + Speed Meetings

A través d’un acord entre DocsBarcelona i FIPADOC (Biarritz, França), un projecte dels Speed Meetings de DocsBarcelona serà seleccionat per assistir a FIPADOC 2023.

Public Pitch + Speed Meetings

A través d’un acord entre DocsBarcelona i East Doc Platform (Praga, República Txeca), un projecte dels Speed Meetings de DocsBarcelona serà seleccionat per assistir a East Doc Platform 2023.

Public Pitch + Speed Meetings

A través d’un acord entre DocsBarcelona i San Sebastian Lau Haizetara co-production forum, un projecte dels Speed Meetings de DocsBarcelona serà seleccionat per assistir a San Sebastian Lau Haizetara co-production forum 2022.

Campus DocsBarcelona

Per al Millor Projecte del Campus DocsBarcelona, consisteix en participar de forma directa i gratuïta als Speed Meetings de l’edició 2023.

HBO Max aporta un premi de 2.000€ a un projecte del mercat amb l'objectiu de contribuir al seu desenvolupament. **Amb el suport de** ![](https://i.ibb.co/RpbsFTQ/HBO-logo-150px.jpg)

Consisteix en una assesoria de venda i distribució internacional per dos projectes del Campus DocsBarcelona a càrrec de la distribuidora Punctum Sale. **Amb el suport de** ![](https://i.ibb.co/S71LDzY/logo-punctum-sales-200px.jpg)

També et pot interessar
Activitats de finançament
Edició 2022