Open call! Inscriu el teu projecte de no-ficció al mercat professional del DocsBarcelona 2024

Les convocatòries estaran obertes fins al 29 de gener.

Indústria

DocsBarcelona Industry acaba d’obrir les seves convocatòries per les sessions de pitching i speed meetings per buscar finançament i distribució (Forum) i els diferents programes de formació (Training). Poden participar-hi projectes de qualsevol país del món i sobre qualsevol temàtica.

FORUM - Busques finançament pel teu projecte?

  • · Public Pitch: 10 projectes en desenvolupament es presenten davant d’un conjunt de decision makers i professionals de la indústria.
  • · Rough Cut Pitch: Una selecció de 4 projectes en fase de muntatge que busquen vendes, distribució i oportunitats d'exhibició.
  • · New Tech Pitch: En col·laboració amb Sónar+D, presentem un nou pitch per a projectes de no-ficció centrats en l'ús de tecnologies emergents.
  • · Speed Meetings: Més de 500 reunions de 15 minuts entre projectes documentals i finançadors internacionals amb l'objectIu d'aconseguir el finançament pel teu projecte.

TRAINING - Vols acompanyament i assessorament?

Programes de formació i assessorament per fer créixer el teu projecte i convertir-lo en una gran pel·lícula.

  • · Campus DocsBarcelona: Laboratori de creació amb tutories de seguiment i jornades de formació durant tot l'any, per a projectes de no-ficció.
  • · Artistic Consultancies: Assessories personalitzades de 80 minuts amb un tutor o tutora experts per a projectes en estadi de muntatge.

INSCRIU EL TEU PROJECTE

Consulta les bases de cada activitat i inscriu el teu projecte fins al 29 de gener de 2024 a la plataforma DocsBarcelona&Me, només t’has de registrar.