Continuen les activitats del segon taller del Campus DocsBarcelona Lab

Obrim convocatòria de la sisena edició el 12 de desembre

Indústria

Continuen les activitats del segon taller del Campus DocsBarcelona Lab, el nostre espai d'acompanyament per a projectes iberoamericans en desenvolupament. La cinquena edició del Campus va celebrar el seu taller presencial durant el festival DocsBarcelona.

Des de principis d'octubre i de manera online, els participants dels 10 projectes de la cinquena edició del Campus, han rebut diverses sesions com la posada en comú del estat dels projectes amb Joan Gonzàlez, els tallers de Pitching amb Marieke van der Beerselaar i de Metavers amb Marta Ordeig; les master classes d'Audiències amb Claudia Rodríguez i de Green Shooting amb Ana Galán, i una capacitació en Prejudicis inconscients impartida per Luise Uskin de BIFA.

La trobada online acabarà el dimecres 8 de novembre amb dues taules rodones: "Oportunitats de financiació per a proyectes documentals" amb representats de diverses institucions a nivell espanyol i iberoamericà (ICAA, Europa Creativa MEDIA Catalunya, IBERMEDIA, AC/E, ICEC), i "La paritat de gènere i diversitat en els territoris iberoamericans" amb representants de la CAACI i de diverses asociacions de dones audiovisuals en alguns països iberoamericans com Espanya, Mèxic i Perú (CIMA, AMA, Mujeres en el Cine y la Televisión).

La sisena edició del Campus DocsBarcelona obrirà la seva convocatòria a projectes el 12 de desembre. Més informació aviat!