Trenquem amb la pressió social dels cossos no normatius amb "Curvy Crew"

La pel·lícula es projectarà en més de 70 sales de tot l'estat durant el mes de març

Docs del Mes

Curvy Crew trenca amb els estereotips i posa davant d'un mirall la pressió social i el repte de l’autoacceptació que pateixen les persones amb un cos no normatiu a través d'entrevistes íntimes i dosis d’humor. La pel·lícula s'estrena el 3 de març a les 19:30h als Cinemes Girona. Després de la projecció comptarem amb un col·loqui amb Gisela Escat de Arte Mapache. Arte Mapache és un projecte que neix sota una mirada transfeminista, artística, d'activisme antigordofòbic i com a teràpia pròpia. L'art de la dissidència, el cos divers, la gordofòbia, la identitat i sexualitat pren el punt cèntric de l'obra d'Arte Mapache a través de la il·lustració, fotografia, poesia i testimonis reals.

Curvy Crew d'Ida Joglar

La primera vegada que Christa va pujar al Kilimanjaro (Tanzània) va ser el més difícil que havia fet mai: se sentia fora de lloc, massa lenta i, en definitiva, massa grassa. En aquell moment no va aconseguir arribar al cim. Anys després va decidir acabar el que havia començat.

Aquesta vegada acompanyada d’un grup de vint dones de talla gran decidides a conquistar el cim d'Àfrica. A totes, sempre se'ls ha dit que el seu cos les limita i que pujar muntanyes no està fet per a elles. Amb aquesta història plena de sororitat , les autoproclamades Curvy Kili Crew s’enfrontaran a un repte que a elles mateixes els sembla impossible d’aconseguir.

Informació important: degut a les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia de la Covid-19, les sessions es desenvoluparan sota les mesures sanitàries i de seguretat vigents. Consulta amb la teva sala per a qualsevol dubte.