Dijous tornen les pel·lícules i els col·loquis al DocsBarcelona!

S'apropa el final de la 25ª edició del DocsBarcelona i volem que gaudeixis d'aquests últims dies d'estrena.

Festival

Demà, dijous 26 de maig, l'Aribau Multicines torna a obrir la Sala 3 i 4 per acollir una altra realitat, el metavers. Els espectadors podran endinsar-se en una pel·lícula mai vista fins ara, amb la presència, a sala, del director Joe Hunting; qui resoldrà alguns dubtes sobre "We met in virtual reality".

Aquesta no és, però, l'única pel·lícula que ofereix la cartellera per aquest dia. "Nelly and Nadine", "Penelope my Love" o "Mil Incendis" també es podran veure a la gran pantalla, per contar històries d'amor i lluita inspiradores.

A més, la cultura i l'art és converteixen divendres en l'eix principal d'algunes pel·lícules. És el cas per exemple de "Reconciliation", "Erasmus in Gaza" o "Karaoke Paradise". Tot i tractar temes molt diferents, l'espectador podrà conèixer, més a fons, que caracteritza a determinades comunitats i tindrà l'oportunitat de participar en el col·loqui que es farà després. "Maija Isola", per contra, no tindrà col·loqui.

Durant l'últim dia de programació les opcions s'amplien amb un passi extra de la pel·lícula "Fire of Love". També reprenem la lluita pel canvi i la persecució de la identitat personal amb les següents opcions: "President", "Rebellion", "El vent que ens mou" i "No place like home".

Per més informació sobre la programació d'aquesta segona setmana, consulta el web o subscriu-te a les nostres newsletters.