Obrim la inscripció de curtmetratges per la secció DOC-U!

Els estudiants poden presentar els seus curtmetratges documentals fins l'1 de març

Festival

La 9a edició de la secció DOC-U, que promou un espai d’exhibició per als i les estudiants de Cinema i Comunicació Audiovisual de les universitats, cicles formatius i escoles de cinema, inclourà curtmetratges documentals d’arreu d’Espanya dins de la programació de la 25a edició del DocsBarcelona, que se celebrarà del 17 al 28 de maig del 2022.

Es poden presentar curtmetratges documentals realitzats per estudiants, majors de 18 anys, durant els cursos 2020-2021 i 2021-2022 a qualsevol de les universitats, centres i cicles formatius i escoles de cinema d’Espanya.

Cada universitat o centre educatiu pot presentar un màxim de 3 curts documentals de màxim 40min de durada. Queden excloses les obres d’estudiants de Secundària i/o Batxillerat, així com propostes rebudes de centres d’estudi de Secundària.

Totes les obres seleccionades competeixen pel Premi DOC-U, patrocinat per 16nou, consistent en 1000€ en lloguer de material d’equip de rodatge per la direcció del curtmetratge guanyador.

La secció DOC-U tindrà projeccions presencials i online

Les peces seleccionades es projectaran conjuntament dins la secció DOC-U de forma presencial a Barcelona i de manera online, en el marc de la celebració del DocsBarcelona 2022, del 17 al 28 de maig.

Inscripcions

Es poden presentar curtmetratges documentals fins l’1 de març a les 17h a través del formulari d’inscripció. Abans de realitzar la inscripció, us recomanem llegir atentament les Bases de inscripció i participació.