Obrim la convocatòria per les activitats d'indústria!

Tens un projecte documental en desenvolupament?

Indústria

Tens un projecte documental o una sèrie en desenvolupament? O un documental en estat de rough-cut? Estàs buscant finançament? El mercat de finançament té 3 activitats diferents aquest any: el Public Pitch, els Speed Meetings i el Rough-Cut Pitch, que ja estan oberts a projectes de tot el món.

Public Pitch

El Public Pitch és un esdeveniment online on una selecció de 10 projectes seran presentats enfront d'un gran panell de commisioning editors, fons de finançament,agents de vendes, programadors de festivals i distribuïdors de tot el món . Cada projecte seleccionat tindrà l'oportunitat de fer una presentació en viu i rebrà comentaris dels experts.

Speed Meetings

Els Speed Meetings és un esdeveniment online on al voltant de 10 projectes seleccionats tindran reunions privades individuals online de 15 minuts amb finançadors i decision makers. Les reunions s'organitzaran prèviament per a satisfer les necessitats dels finançadors i els projectes. Tindran lloc durant 2 dies i s'ajustarà l'horari a les diferents zones horàries del món.

Rough Cut Pitch

El Rough-Cut Pitch és un esdeveniment online on una selecció de 4 projectes en estat de rough cut, es presentarà davant d'un gran panell de decision makers i experts del sector de tot el món els qui estan interessats en projectes en etapa de rough-cut.

Presenta el teu projecte

Abans d'inscriure el teu projecte consulta les bases aquí. Pots inscriure el teu projecte al Public Pitch, Speed Meetings i Rough Cut Pitch fins el 15 de març. La inscripció té un cost de 12,10€ (IVA inclòs).

Per inscriure el teu projecte has de registrar-te a la plataforma DocsBarcelona&Me i omplir el formulari de l'activitat.