Un retrat d’un conflicte familiar que es converteix en una radiografia de les friccions de la societat iraniana des de la Revolució de 1979 fins a l’actualitat.
La veu honesta de la directora Firouzeh Khosrovani obre el documental amb una enigmàtica afirmació: "La meva mare es va casar amb una foto del meu pare". No es tracta d’una metàfora. Tayi es va casar literalment amb un retrat de Hossein a Teheran, el pare de Firouzeh estava estudiant radiologia a Suïssa i la mare no podia sortir del país per anar a viure amb ell si no estaven casats.
El sorprenent casament il·lustra l'abisme que encara existeix en el seu matrimoni: Tayi és una musulmana devota i Hossein és fill d’una família progressista i secular. Les friccions d’aquesta fascinant història de família constitueixen una radiografia dels conflictes de la societat iraniana des de la Revolució islàmica de 1979 fins a l’actualitat.
L’original tractament del material d’arxiu familiar —cartes, àudios, fotografies, vídeos domèstics i dibuixos— per reflexionar sobre la història recent d’Iran va fer que el film de Khosrovani rebés el premi a millor documental a IDFA 2020.