Hanka Nobis

Directora

Hanka Nobis va néixer a Bialystok. Durant els seus estudis MISH a la Universitat de Varsòvia, es va focalitzar en l’estudi de la migració en relació am bel mongolisme/tibetologia, estudis culturals, etnologia, filologia polonesa i arts liberals. L'any 2009 va començar a treballar en teatre i interpretació, ajudant a directors i posteriorment dirigint i produint videoinstal·lacions, així com fent vestuari per a produccions teatrals.

Ha treballat amb totes les institucions de teatre i cinema poloneses de renom a Polònia, amb Jacek Poniedziatek, Anna Smolar, Michat Marczak, Pawel Łozinski, Krzysztof Skonieczny, Wiktor Rubin, Radoslaw Rychcik, Markus Ohrn, Jill Godmilow. El primer llargmetratge documental de Nobis, Polish Prayers (2022), es va estrenar a la secció LUMINOUS de l'IDFA. Actualment està treballant en la seva segona pel·lícula Songs of Sisterhood, també produïda per First Hand Films.

Pel·lícules
Hanka Nobis

Adeu, estimats haters

L’Antek és un jove polonès que ha crescut en una família religiosa i d’extrema dreta. Tot canvia quan s’enamora i comença a dubtar de la religió i l’homofòbia.