Saudde Cevallos

Muntadora audiovisual

Equador (1974). Muntadora audiovisual. Graduada a l’Escola Internacional de Cinema i TV de San Antonio de los Baños EICTV 1999. Cuba.

Des de l’any 200, treballa com a muntadora i coordinadora de postproducció a diferents projectes cinematogràfics a Barcelona, Madrid i Llatinoamèrica. Alguns dels treballs han sigut seleccionats en festivals de cinema com el Festival Internacional del Nou Cinema Llatinoamericà de L’Havana, Festival de cinema ICARO a Guatemala, la Mostra de Cinema ALBA FILMTAGE a Àustria, la Biennal d’art de Venècia 2022. Des de l’any 2018 treballa a TUKURIFILMS (Barcelona), empresa dedicada a la gestió de postproducció per distribuïdores de cinema. A més, és sòcia fundadora de l’associació de muntadores i muntadors audiovisuals de Catalunya (AMMAC).

Treballa com a docent a l’Escola Internacional de Cinema i TV de San Antonio de los Baños (Cuba), al Laboratori feminista de creació documental a La Bonne Centre de Cultura Francesca Bonnemaison (Barcelona) i al laboratori de projectes documentals amb temàtica afro-iberoamericana Filma Afro Cartagena (colombià).

Com a jurat, va ser membre del comitè de selecció a la convocatòria ICCA 2017 (Institut de Cinema i Creació Audiovisual) categoria: Producció i postproducció de curtmetratge ficció o documental i Postproducció de llargmetratge ficció o documental Equador 2018. I del Premi Nuestro norte es el Sur al millor documental lliurat per la multiestatal TELESUR al Festival Internacional del Nou Cinema Llatinoamericà de L’Havana 2014. Des del 2018 forma part de l'organització de la Mostra de cinema equatorià a Espanya, LINEA IMAGINARIA.