Vols formar part del jurat d'un festival? Apunta't al Jurat Jove Reteena

Gaudeix del festival DocsBarcelona i la seva programació

Festival

El Jurat Jove Reteena està format per joves interessats en cinema i audiovisual que volen viure la experiència de ser jurat al festival DocsBarcelona.

Et pots inscriure en aquest formulari fins al 2 d'abril.

En què consisteix formar part del Jurat Jove Reteena?

Durant els dies del festival, els i les membres del Jurat Jove Reteena tindran la oportunitat de trobar-se amb l’Anna Petrus, directora artística del festival o amb alguna persona representant de l’equip de programació del DocsBarcelona. En aquesta trobada els membres del Jurat Jove aprendreu les claus per fer un bon anàlisis crític de les pel·lícules de cara a la deliberació final.

Durant el festival DocsBarcelona disposaràs d’una acreditació especial que et permetrà veure les 6 pel·lícules de l’Itinerari Reteena a part de tota la programació del festival i les sessions de inauguració, cloenda i activitats d’indústria.

Els darrers dies del festival tindrà lloc la sessió de deliberació, dinamitzada per les directores del Festival Reteena. I durant la clausura del DocsBarcelona, els membres del Jurat entregaran el Premi a la pel·lícula guanyadora.