Mark Edwards

Director de la divisió a Europa de llargs documentals originals de Netflix

Mark Edwards es va incorporar a Netflix al juny de 2021, on és responsable dels llargmetratges documentals en diversos països europeus, com França, Alemanya i Espanya.

Abans de treballar a Netflix, Mark va ser responsable de les coproduccions internacionals de documentals en ARTE France des de 2012 fins a 2021. En aquest càrrec, va encarregar i va coproduir diverses sèries de primera línia, com The Vietnam War, de Ken Burns i Lynn Novick, amb PBS, i Inside Obama's White House, Castro’s Revolution v. The World i la seva aclamada sèrie de política exterior de tres parts Trump Takes on the World, totes amb la BBC.

Els seus altres encàrrecs inclouen el nominat a l'Emmy On the President's Orders amb la BBC i Frontline/PBS, el documental seleccionat en Sundance i el projecte de Realitat Virtual Notes On Blindness amb BBC Storyville, i el projecte del 20è aniversari de Generation 9/11 amb PBS i Channel 4. Abans d'unir-se a ARTE, Mark va treballar com a productor independent durant 20 anys en dotzenes de coproduccions internacionals.

Originari de Nova York, viu a París des de 1995.