Sara Ishaq

Directora

Ha treballat àmpliament com a directora, investigadora, productora local per a canals de televisió com la BBC, Channel 4 i AJ des que es va graduar a la Universitat d’Edimburg el 2007.

Mentre realitzava un Màster en direcció de cinema a l’Edimburg College of Art el 2011, va tornar a casa seva a Iemen per documentar la 'Primavera àrab' del país com a camarera de la BBC. A banda, va filmar el premiat debut independent "Karama Has No Walls" (2012), que va ser nominat a un BAFTA Scotland New Talent Award i a un Academy Award pel millor documental (Short subject). El 2013, el seu guardonat document personal "The Mulberry House" (La casa de la morera), es va estrenar al Festival Internacional de Documentals d'Amsterdam (IDFA).

El 2017 va co-fundar Comra Films, una fundació cinematogràfica basada en Iemen per a produccions i formació de pel·lícules creatives. Amb els anys, ha participat en diversos comitès de jurats de cinema com BFI London Film Awards, BBC Aan Korb Film Festival, IDFA Bertha Fund, MOOOV Film Festival i altres.

A dia d'avui està desenvolupant el seu primer llargmetratge de ficció, "The Station", seleccionat per a l'Atelier de la Cinéfondation Festival de Cannes 2020.

Pel·lícules
Sara Ishaq

La casa de la morera

Deu anys després, la Sara torna al Iemen. Ella ha canviat però el país que ella coneixia, també.